>

Анонс всеукраїнської наукової конференції «Внутрішні та зовнішні чинники формування зовнішньополітичних курсів країн Азії у першій чверті ХХІ століття»

Державна установа «Інститут всесвітньої історії Національної Академії наук України» запрошує Вас до участі у всеукраїнській науковій конференції «Внутрішні та зовнішні чинники формування зовнішньополітичних курсів країн Азії у першій чверті ХХІ століття», яка відбудеться 25 травня 2023 р.

Напрями роботи конференції:

  1. Цивілізаційні, ціннісні, історичні, соціально-економічні та зовнішні чинники формування зовнішньополітичних курсів ключових країн Азії.
  2. Боротьба за “Глобальний Південь” — визначальна риса світової політики.
  3. Азійські країни в контексті становлення міжнародних таборів — демократичної коаліції (табору демократії та права) і табору авторитарних режимів.

У зв’язку з воєнним станом конференція відбудеться у формі заочної участі.

Мови проведення: українська, англійська.

Заявки на участь у роботі конференції надсилати до 20 травня 2023 р. на ел.адресу: . Організаційний внесок не сплачується.

За результатами роботи конференції планується видання збірника наукових статей. Тексти статей надсилати до 30 червня 2023 р. за адресою . Публікація безкоштовна.

Організаційні питання:

Адреса оргкомітету: Україна, 01054, м. Київ, вул. Леонтовича, буд. 5, відділ історії країн Азії та Африки, 411 кімн.

Інформація за телефоном: +38 097 413 82 50 (Мхитарян Наталія Ігорівна).

 

     

За результатами роботи конференції планується видання збірника наукових статей, а також його розміщення на сайті Інституту. Тексти статей надсилати до 30 червня 2023 р. за адресою: . Публікація безкоштовна.

 

 

Надіслані матеріали мають містити оригінальні дослідження. Не допускається плагіат та автоплагіат. Унікальність статті має складати не менше 80%.

Редакційна колегія залишає за собою право не приймати до друку статті, якість та зміст яких не відповідають науковим критеріям та які не оформлені належним чином.

Після розгляду статті редакційною колегією автор отримає повідомлення про включення її до збірника чи відмову  в публікації.

Статті аспірантів та здобувачів приймаються лише за наявності відгуку наукового керівника.

Тексти статей надсилати за адресою: . Тема повідомлення: «Стаття на конференцію 25.05.23 р., прізвище автора». Файл із текстом статей називати прізвищем автора, латиницею (наприклад:  «Ivanenko-stattya»).

 

Завантажити прикріплення:
Перейти до початку