>

Запрошуємо до участі у Всеукраїнській науковій конференції «Азійський феномен поліваріантності історичного розвитку у контексті загострення глобального суперництва у ХХІ ст.»

Державна установа «Інститут всесвітньої історії Національної Академії наук України» запрошує Вас до участі у Всеукраїнській науковій конференції «Азійський феномен поліваріантності історичного розвитку у контексті загострення глобального суперництва у ХХІ ст.», яка відбудеться 29 вересня 2022 р.

Напрями роботи конференції:

  1. Загострення глобального суперництва у ХХІ ст. як чинник впливу на розвиток та еволюцію основних моделей розвитку азійського світу.
  2. Країни Близького і Середнього Сходу у пошуках оптимальних моделей розвитку.
  3. Індо-Тихоокеанський регіон: формування провідних моделей історичного розвитку.
  4. Індо-Тихоокеанський регіон як ключове місце глобального змагання демократичних і авторитарних моделей історичного розвитку.
  5. Особливості позицій провідних азійських країн щодо російської агресії проти України.

У зв’язку з воєнним станом конференція відбудеться у формі заочної участі.

Мови проведення: українська, англійська.

Для участі в конференції потрібно заповнити заявку і надіслати її до 30 серпня 2022 р. на ел.адресу: Організаційний внесок не сплачується.

За результатами роботи конференції планується видання збірника тез конференції в електронному вигляді. Тексти тез надсилати до 15 листопада 2022 р. за адресою Публікація безкоштовна.

Текст тез (з анотацією та ключовими словами українською та англійською мовами) має бути оформлений відповідно до вимог, що висуваються до статей, які подаються до фахових видань.

Організаційні питання:

         Адреса оргкомітету: Україна, 01054, м. Київ, вул. Леонтовича, буд. 5, Відділ історії країн Азії та Африки, 411 кімн.

Інформація за телефоном: +38 097 413 82 50 (Мхитарян Наталія Ігорівна).

Матеріали конференції будуть опубліковані у збірнику наукових праць.

Завантажити прикріплення:
Перейти до початку