>

Ювілей директора Державної установи "Інститут всесвітньої історії НАН України" члена-кореспондента НАН України, доктора історичних наук, професора, Заслуженого діяча науки і техники України Кудряченка Андрія Івановича

13 лютого 2024 року трудовий колектив нашого Інституту тепло і щиро привітав  шановного директора – Андрія Івановича Кудряченка зі славним ювілеєм – його 70-річчям.

Конференц-зала давно не бачила таких теплих посмішок, такого піднесеного настрою присутніх і не чула палких і гарних слів, що лунали від самого серця. Адже всі ми розуміємо, що саме завдяки невтомній та напруженій праці нашого справжнього лідера, його невичерпній енергії, наполегливості, мудрості наш Інститут успішно долає ті величезні виклики, що постали сьогодні як перед українською наукою, так і всім суспільством, яке мужньо і самовіддано боронить нашу землю від російського агресора.

Ця світла подія дійсно об’єднала весь наш колектив, дозволила відчути кожного його учасника творчим членом нашої чудової інститутської спільноти і додала впевненості і надії на те, що врешті-решт ми дочекаємось нашої омріяної перемоги.

Голова профкому ДУ «Інститут всесвітньої історії НАН України» В.Швед

Перейти до початку