>

Всеукраїнська конференція молодих учених «Актуальні проблеми історії, філософії та права у дослідженнях молодих учених» - 13 грудня 2022 року

Державна установа «Інститут Всесвітньої історії НАН України», Інститут історії України НАН України, Інститут філософії імені Г.С. Сковороди НАН України, Інститут держави і права імені В.М. Корецького НАН України запрошуємо до участі на Всеукраїнську конференцію молодих учених «Актуальні проблеми історії, філософії і права у дослідженнях молодих учених» яка відбудеться 13 грудня 2022 року.

Всеукраїнська конференція молодих учених «Актуальні проблеми історії, філософії та права у дослідженнях молодих учених» покликана залучити до обговорення актуальних проблем історії, філософії та права молодих науковців, тим самим надати можливість апробації результатів їх наукових досліджень і популяризувати соціогуманітарну науку. Цей захід реалізується з ініціативи наукових установ НАН України, їх Рад молодих учених і має на меті сприяти науковим пошукам і професійному зростанню молодих учених.

З 24 лютого 2022 р. населення нашої країни змушене жити в умовах війни та військового стану. Але, незважаючи на постійні повітряні тривоги, ракетні удари, ядерну загрозу та всі ті лиха, які принесла з собою Російська Федерація, народ України продовжує жити, працювати та чинити опір неспровокованій агресії. Звертаємо Вашу увагу, що у зв’язку з війною Росії проти України особливо актуальними будуть доповіді, які розкривають історичний, юридичний та філософський вимір російської агресії.

До участі запрошуються аспіранти та молоді учені.

Конференція відбудеться 13 грудня в онлайн режимі (у формі заочної участі). Прохання до учасників подавати теми доповідей до 06 грудня 2022 р. включно для внесення до програми конференції, яка буде розміщена на сайті ДУ «Інститут всесвітньої історії НАН України» (https://ivinas.gov.ua/ ).

За результатами роботи конференції планується видання збірника матеріалів конференції молодих учених. Тези надсилати до 30 грудня 2022 р., за адресою (інформація щодо оформлення тез додається). Організаційний внесок не сплачується. Публікація тез також здійснюється на безоплатній основі.

За можливість проведення конференції ми завдячуємо Героїчним діям Сил оборони України, які попри суттєву технічну та фізичну перевагу ворога, продовжують сміливо боронити нашу країну.

 

НАПРЯМИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ:

  1. Актуальні проблеми всесвітньої історії.
  2. Актуальні проблеми історії України.
  3. Актуальні проблеми філософії.
  4. Актуальні проблеми права.
  5. Війна Росії проти України: історичний, юридичний та філософський вимір.

Заявки на участь у конференції надсилати до 06 грудня 2022 р. включно за адресою (зразок заявки додається). Тема повідомлення: «Заявка на конференцію 13 грудня 2022 р., прізвище автора». Файл із заявкою називати прізвищем автора, латиницею (наприклад: «Ivanenko-zaіavka»).

Контактні особи: Мудрієвська Ірина Ігорівна  097 905 92 61

Електронна адреса оргкомітету:

За результатами роботи конференції планується видання збірника матеріалів конференції молодих учених. Тези надсилати до 30 грудня 2022 р., за адресою (інформація щодо оформлення тез додається).

 

 

Перейти до початку