>

Участь старшого наукового співробітника Максима Ялі у практикумі з підвищення кваліфікації Global politics Workshop Ukraine 2016 «International Relations and Political Science in a Globalized World»

З 12 по 19 травня у м. Львів старший науковий співробітник відділу теорії та методології всесвітньої історії, кандидат політичних наук Ялі Максим Харлампійович пройшов курси з підвищення кваліфікації Global politics Workshop Ukraine 2016 «International Relations and Political Science in a Globalized World» («Міжнародні відносини та політичні науки у глобалізованому світі»), що були організовані  Центром глобальної політики Вільного університету Берліна (Center of Global Politics at Free University of Berlin) спільно з Українським католицьким університетом.

Практикум включав у себе п’ять модулів, зокрема з методології наукових досліджень у галузі міжнародних відносин, нових підходів у глобальній політиці, нових напрямків досліджень у світовій практиці, сучасних трендів у політиці в ЄС та Східній Європі, а також як структурувати та викладати предмет «міжнародні відносини» відповідно до вимог Болонського процесу. Впродовж навчання наукові співробітники, викладачі й аспіранти з України, Німеччини, Естонії, Грузії та Монголії мали можливість не лише прослухати лекції провідних німецьких та українських професорів та дослідників, але й подискутувати з відомими дипломатами, іноземними експертами та громадськими діячами Німеччини, Великобританії та України. Крім того одним з головних групових завдань було вироблення проекту універсальної міжнародної магістерської програми за спеціальністю «міжнародні відносини». За результатами практикуму його учасники отримали міжнародні сертифікати з додатком щодо викладених курсів.

Перейти до початку