>

12 вересня 2019 р. у конференц-залі ДУ «Інститут всесвітньої історії НАН України» розпочався новий науковий сезон нашого колективу

На запрошення директора Інституту, члена-кореспондента НАН України, доктора історичних наук, професора Андрія Івановича Кудряченка перед науковцями виступила Ольга Георгіївна Таукач, відома українська журналістка, лауреат «Ордену княгині Ольги», головний редактор журналу «Зовнішні справи». Вона розповіла присутнім про діяльність цього відомого громадсько-політичного і науково-аналітичного видання, про його відновлення за допомогою благодійної організації «Благодійний фонд «Інститут громадської дипломатії»», закладу вищої освіти «Університет економіки та права «Крок»», громадської організації «Українська асоціація зовнішньої політики».

Головний редактор журналу «Зовнішні справи» підкреслила важливість продовження плідної співпраці нашого наукового колективу з журналом і відзначила високий професійний рівень статей, представлених фахівцями нашого Інституту.

Також було заслухано виступ провідного наукового співробітника відділу історії країн Азії та Африки Олега Миколайовича Олійника про його наукове стажування в Хосей університеті (м. Токіо, Японія), який відповідав  на численні запитання присутніх.

Галерея зображень

Перейти до початку