>

Україна - Китай - 25 років співробітництва: результати та перспективи. «Один пояс, один шлях»: монографія / кер. авт. колективу і науковий редактор О.М.Олійник, - Київ: ДУ «Інститут всесвітньої історії НАН України», 2018. – 392 с.

У колективній монографії проаналізовано результати та перспективи українсько-китайського співробітництва за останні 25 років із часу встановлення дипломатичних відносин, які трансформувались у відносини стратегічного партнерства. Представлено осмислене значення і роль активного залучення України до участі у такому глобальному проекті, як «Один пояс, один шлях», що дозволить значно повніше реалізувати геополітичний, науково-технічний, інтелектуальний та економічний потенціал України. Поглиблення співпраці між Україною та Китаєм виведе сторони на шлях сталого, довготривалого розвитку та сприятиме процвітанню двох великих держав. 

Пропонується тим, кого цікавить історія Китаю, розвиток українсько-китайських відносин, історія країн світу, сучасна політика та економіка.

ISBN 978-966-02-8491-3

 

 

Завантажити прикріплення:
Перейти до початку