>

Шановні колеги! Державна установа «Інститут всесвітньої історії Національної Академії наук України» запрошує до участі у міжнародному круглому столі «Роль Японії у сучасному світі», який відбудеться 19 листопада 2020 року.

Державна установа «Інститут всесвітньої історії Національної Академії наук України» запрошує до участі у міжнародному круглому столі «Роль Японії у сучасному світі», який відбудеться 19 листопада 2020 року.

НАПРЯМИ РОБОТИ КРУГЛОГО СТОЛУ:

 

1. Місце і роль Японії у міжнародних відносинах та у регіональних форматах Азійсько-Тихоокеанського регіону.

2. Японська ініціатива «Вільне та відкрите бачення Індо-Тихоокеанського регіону» як програма демократичного облаштування світового порядку.

3. Контури зовнішньополітичного курсу нового прем’єр міністра  Есіхіде Суга.

4. Українсько-японські відносини: історія, стан та перспективи.

 

У зв’язку з обмеженнями на проведення публічних заходів міжнародний круглий стіл відбудеться 19 листопада 2020 року в онлайн режимі (у формі заочної участі).

Мови проведення: українська, англійська, російська.

Заявки на участь у роботі круглого столу надсилати до 9 листопада 2020 р. за адресою 

Організаційний внесок не сплачується. За результатами роботи круглого столу планується видання збірника наукових статей, а також його розміщення на сайті Інституту.  

Тексти статей надсилати до 18 грудня 2020 року за адресою .  Публікація безкоштовна.

Вимоги до статей. Текст статті (з УДК, анотацією та ключовими словами українською, російською та англійською мовами) має бути оформлений відповідно до вимог, що висуваються до статей при поданні до фахових видань. Обсяг статті – до 20 000 знаків (0,5 д.а.).

Детальніша інформація за тел.: 063-822-06-77, Олійник Олег Миколайович.

 

 

 

Завантажити прикріплення:
Перейти до початку