>

Міжнародна наукова конференція "Ядерна безпека України в контексті світового досвіду"

Шановні колеги! Запрошуємо Вас до участі в міжнародній науковій конференції «Ядерна безпека України в контексті світового досвіду», яка відбудеться 15 червня 2017 року.

НАПРЯМИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ:

  • Основні виклики національній безпеці України. Україно-російський конфлікт і криза системи міжнародної безпеки на початку ХХІ століття.
  • Проблеми збереження режиму нерозповсюдження ядерної зброї та контролю за несанкціонованим поширенням ядерних технологій.
  • Перспективи скорочення стратегічної наступальної зброї та загрози новітньої «гонки озброєнь» у світі.
  • Подолання наслідків Чорнобильської катастрофи. Проект Укриття.

Місце проведення: зала засідань Вченої ради Інституту (1-й поверх), м. Київ, вул. Леонтовича, 5.

Початок роботи: з 10-00. Початок реєстрації з 9-30.

Заявки на участь у роботі конференції надсилати до 11 червня 2017 р. за адресою .

Організаційний внесок складає 50 грн. (включає організаційні витрати на проведення конференції, видання програми конференції, її пересилання заочним учасникам, витрати на каву-брейк). Організаційний внесок сплачується поштовим переказом: 01030, м.Київ, поштове відділення Київ-30 (вул. Б.Хмельницького, 44), «до запитання Розумюк Володимиру Михайловичу». Заявки на участь у конференції та від скановану копію переказу організаційного внеску відправляти за адресою .

Оргкомітет не забезпечує проживання та харчування учасників конференції. Вартість проїзду та проживання оплачуються учасниками самостійно.

За результатами роботи конференції планується видання збірника наукових статей. Тексти статей надсилати до 15 червня 2017 року за адресою

Детальніша інформація за тел.: 095-152-91-57 Розумюк Володимир Михайлович

Завантажити прикріплення:
Перейти до початку