>

Міжнародна конференція молодих учених «Актуальні проблеми історії і філософії у дослідженнях молодих учених»

Запрошуємо до участі у конференції молодих учених «Актуальні проблеми історії і філософії у дослідженнях молодих учених», яка відбудеться 11 червня 2019 року.

Конференція молодих учених «Актуальні проблеми історії і філософії у дослідженнях молодих учених» покликана популяризувати історичну та філософську науку та залучити до обговорення актуальних проблем історії та філософії молодих науковців.

Цей захід є втіленням намірів наукових установ НАН України створити площадку для молодих учених, де вони могли б здійснювати апробацію результатів своїх наукових досліджень.

До участі запрошуються студенти випускних курсів магістратури та випускники історичних і філософських факультетів, які планують вступати до аспірантури, аспіранти та молоді учені.

В рамках роботи конференції 11 червня 2019 р. запланована презентація  та вручення збірника «Актуальні проблеми історії і філософії у дослідженнях молодих учених: збірник тез учасників конференції молодих учених», що пройшла 17 травня 2018 р. У збірнику матеріалів опубліковані роботи молодих учених з України, Білорусі, Швейцарії тощо.

НАПРЯМИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ:

  1. Актуальні проблеми всесвітньої історії.
  2. Актуальні проблеми історії України.
  3. Актуальні проблеми філософії.
  4. Історичні та філософські дослідження в епоху інформаційних технологій.
  5. Глобальні проблеми людства у дослідженнях молодих учених.

 

Місце проведення: 

ДУ «ІНСТИТУТ ВСЕСВІТНЬОЇ ІСТОРІЇ НАН України»

м. Київ, вул. Леонтовича, 5, зала засідань Вченої ради

 

Початок роботи: 10-30                                                    Початок реєстрації: 10-00

 

Заявки на участь у конференції надсилати до 05 червня 2019 р. за адресою (зразок заявки додається). Організаційний внесок складає 70 грн. (включає організаційні витрати на проведення конференції, видання програми, витрати на каву-брейк). Організаційний внесок сплачується на картку Приватбанку 4149 4378 6087 1274 (Іванов Денис Ігорович). Призначення платежу: «оргвнесок за участь у конференції 11 червня 2019 р.».

Заявки на участь у конференції та відскановану копію переказу організаційного внеску відправляти на адресу електронної пошти: . Тема повідомлення: «Заявка на конференцію 11 червня 2019 р., прізвище автора». Файл із заявкою та відскановану квитанцію називати прізвищем автора, латиницею (наприклад: «Ivanenko-zajavka», «Ivanenko-orgvnesok»).

 

Контактні особи:

Бессонова Марина Миколаївна 097 730 32 11, Іванов Денис 066 693 16 43 (прийом заявок)

Електронна адреса оргкомітету:

 

Завантажити прикріплення:
Перейти до початку